gerb ministry
Russian
Русский
English
English
French
Français
Spanish
Español
German
Deutsch
Italian
Italiano
Portuguese
Português
український
Україн
Kazakh
Қазақша
Chinese
中文
Arabic
ﺔﻴﺑﺮﻌﻟا
Mongolian
Mонгол
Vietnamese
Tiếng Việt
Moldavian
Moldov
Romanian
Română
Türkçe
Türkçe
Главная страница О проекте Карта портала Полезные ссылки Авторизация
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 22 23 24 25 26
27 28 29 30


Порядок оформлення запрошення

Запрошення на в'їзд у Російську Федерацію іноземного громадянина в цілях може бути видане Міністерством закордонних справ Російської Федерації, а також Федеральною міграційною службою або її територіальними органами за місцем знаходження навчального закладу.

Запрошення видається на підставі заяви навчального закладу. Навчальний заклад повинен мати наступні відомості про іноземного громадянина, якого вони запрошують на навчання:

  • Прізвище, ім'я, по батькові (якщо є) - написання літерами російського і латинського алфавітів;
  • Громадянство (підданство);
  • Держава народження, місце народження;
  • Держава постійного проживання (країна та регіон проживання);
  • Місце роботи або навчання в державі постійного проживання, адреса;
  • Серія та номер документа, що засвідчує особу, дата його видачі та термін дії (вимагається копія цього документа);
  • Місце отримання візи (країна і місто, де знаходиться консульська закордонна установа Росії).

Навчальний заклад разом із заявою надає гарантії матеріального, медичного та житлового забезпечення іноземного громадянина на період його навчання у формі гарантійних листів.

Бланк запрошення має серію ПВС-2 і семизначний номер.

Оформлене запрошення має номер, що складається з дев'яти знаків, і в лівому нижньому кутку засвідчується печаткою "Для закордонних документів".

Правила оформлення запрошень на в'їзд у Російську Федерацію іноземних громадян і осіб без громадянства, затверджені постановою Уряду Російської Федерації від 08.10.2007 N 655

Документи, необхідні для в'їзду на територію РФ

Іноземні громадяни та особи без громадянства зобов'язані при в'їзді в Російську Федерацію і виїзді з Російської Федерації пред'явити дійсні документи, що засвідчують їх особу і визнаються Російською Федерацією в цій якості, і візу.

Документом, що засвідчує особу іноземного громадянина, є паспорт іноземного громадянина або інший документ, що визнається в якості документа у відповідності з міжнародним договором Російської Федерації.

Документом, що засвідчує особу особи без громадянства, є:
  1. документ, виданий іноземною державою і визнаний відповідно до міжнародного договору Російської Федерації;
  2. дозвіл на тимчасове проживання;
  3. вид на проживання.

З держав з візовим порядком в'їзду іноземні громадяни на навчання в'їжджають за наявності звичайної навчальної візи. Зазначена віза видається дипломатичним представництвом чи консульською установою Російської Федерації за кордоном. Підставою для видачі іноземному громадянинові звичайної навчальної візи є запрошення на в'їзд в Російську Федерацію, оформлене у відповідності з федеральним законом.

При будь-якому використанні матеріалів сайту активне гіперпосилання обов'язкове
Всі матеріали захищені законом про авторське право HTML-код посилання
<a href="">Порядок оформлення запрошення</a>
Пошук


Важливе
Посилання
Нове
© 2013 Міністерство освіти і науки Російської Федерації
При використанні матеріалів сайту посилання на «Російське освіта для іноземних громадян» і повідомлення адміністратора обов'язкові