gerb ministry
Russian
Русский
English
English
French
Français
Spanish
Español
German
Deutsch
Italian
Italiano
Portuguese
Português
український
Україн
Kazakh
Қазақша
Chinese
中文
Arabic
ﺔﻴﺑﺮﻌﻟا
Mongolian
Mонгол
Vietnamese
Tiếng Việt
Moldavian
Moldov
Romanian
Română
Türkçe
Türkçe
Главная страница О проекте Карта портала Полезные ссылки Авторизация
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30


Віза

Версия для печати

 

Віза - виданий уповноваженим державним органом дозвіл на в'їзд в Російську Федерацію і транзитний проїзд через територію Російської Федерації по дійсному документу, що засвідчує особу іноземного громадянина або особи без громадянства та визнаному Російською Федерацією в цій якості.

Віза містить наступні відомості: прізвище, ім'я (написані літерами російського і латинського алфавітів), дату народження, стать, громадянство (підданство), номер основного документа, що засвідчує особу іноземного громадянина або особи без громадянства, дату видачі візи, дозволений термін перебування в Російській Федерації, номер запрошення на в'їзд в Російську Федерацію, термін дії візи, мету поїздки, дані про організацію, що запрошує, кратність візи (одноразова, дворазова або багаторазова).

Одноразова віза дає право іноземному громадянинові перетнути державний кордон Російської Федерації один раз при в'їзді в Російську Федерацію і один раз при виїзді з Російської Федерації. Дворазова віза дає право іноземному громадянинові на дворазовий в'їзд в Російську Федерацію.
Багаторазова віза дає право іноземному громадянинові на неодноразовий (більше двох разів) в'їзд в Російську Федерацію.

Звичайна навчальна віза видається на термін до одного року іноземному громадянину, який в'їжджає в Російську Федерацію з метою навчання в освітньому закладі.

Зазначена спочатку віза видається на термін до 3 місяців з можливістю подальшого її продовження територіальним органом Федеральної міграційної служби за місцем реєстрації іноземного громадянина на термін дії договору на навчання, але не більше ніж на 1 рік для кожної наступної візи. При продовженні іноземному громадянинові видається багаторазова віза.

Слід зазначити, що звичайна навчальна віза може мати наступні цілі поїздки: "аспірантура", "стажування", "курси", "навчання", "спеціалізація", "супроводжуючий член сім'ї".

Продовження терміну дії візи можливе лише при збереженні категорії, виду, кількості дозволених в'їздів та мети поїздки іноземного громадянина.

Приклад: іноземний громадянин прибув на курси російської мови на строк до трьох місяців з візою "звичайна навчальна", мета поїздки "курси". По закінченню курсів вирішив продовжити освіту в іншому навчальному закладі на підставі договору на навчання. Зобов'язаний виїхати з Російської Федерації та в'їхати по візі "звичайна навчальна", мета поїздки "навчання", виданій за запрошенням того навчального закладу, де він має намір отримати освіту.

При будь-якому використанні матеріалів сайту активне гіперпосилання обов'язкове
Всі матеріали захищені законом про авторське право HTML-код посилання
Пошук


Важливе
Посилання
Нове
© 2013 Міністерство освіти і науки Російської Федерації
При використанні матеріалів сайту посилання на «Російське освіта для іноземних громадян» і повідомлення адміністратора обов'язкові